ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Διέρρηξαν την έπαυλη του Γκρίλις, λεία των διαρρηκτών κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ

Manchester City's Jack Grealish reacts after seeing his shot on goal hit the post during the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester City at Craven Cottage in London, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Τζακ Γκρίλις @ 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Θύμα ληστείας έπεσε ο Τζακ Γκρίλις, καθώς άγνωστοί μπήκαν στην έπαυλή του ενώ ήταν μέσα η οικογένειά του και έκλεψαν κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, όπως αναφέρει η Sun σε δημοσίευμά της.

Δύσκολες στιγμές έζησε η οικογένεια του Τζακ Γκρίλις ενώ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ήταν στο Γκούντισον Παρκ για τον αγώνα κόντρα στην Έβερτον, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν μέσα στην έπαυλή του στο Chesire, όπως αναφέρει η Sun.

Όταν οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην έπαυλη (την οποία απέκτησε λίγες μέρες πριν από τα φετινά Χριστούγεννα), εντός αυτής βρισκόταν η σύντροφός του, οι γονείς του και άλλοι συγγενείς και μόλις άκουσαν τα σκυλιά να γαβγίζουν με μανία πάτησαν το κουμπί πανικού.

Η αστυνομία έτρεξε προς το περιστατικό, ενώ κινητοποιήθηκε και ένα ελικόπτερο. Παράλληλα οι γείτονες ειδοποιήθηκαν να κλειδώσουν τις πόρτες και να μείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Παρά τα μέτρα ασφαλείας, οι διαρρήκτες κατάφεραν να κλέψουν κοσμήματα και ρολόγια, αξίας 1.15 εκατομμυρίου ευρώ (ένα εκατομμύριο λίρες).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ