CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία: Με Χάλαντ και Ντε Μπρόινε οι πολίτες, με Φόρσμπεργκ και Βέρνερ οι ταύροι

Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία: Με Χάλαντ και Ντε Μπρόινε οι πολίτες, με Φόρσμπεργκ και Βέρνερ οι ταύροι
@2023 ANDREAS GORA/AP IMAGES

Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Μάρκο Ρόζε έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία αντίστοιχα, για τη δεύτερη μεταξύ τους κόντρα με φόντο τα προημιτελικά του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για τη δεύτερη μάχη της με την Λειψία για τη φάση των "16" του Champions League (1-1 ο πρώτος αγώνας), με τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Μάρκο Ρόζε να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στο χορτάρι του "Έτιχαντ" το βράδυ της Τρίτης (14/03, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24).

Ο Έρλινγκ Χάλαντ βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών Αγγλίας ενώ στη ενδεκάδα βρίσκονται επίσης οι Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα και Γκρίλις, με τους Γερμανούς να παρατάσσονται έχοντας στο αρχικό σχήμα τους Βέρνερ, Σομποσλάι και Χένριχς.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς, Ακάντζι, Ντίας, Ακέ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάλαντ

Η ενδεκάδα της Λειψίας: Μπλάσβιχ, Όρμπαν, Χαϊντάρα, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ, Σομποσλάι, Ράουμ, Λάιμερ, Γκβάρντιολ, Χένριχς, Καμπλ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ