PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας 4-2: Ανατροπή με σόου Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League 2022-2023 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 27 Αυγούστου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League 2022-2023 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Έρλινγκ Χάλαντ σημείωσε χατ τρικ και η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή από δύο γκολ πίσω απέναντι στον κακό δαίμονά της, Κρίσταλ Πάλας.

Η διαφορά της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν μειώθηκε έστω κι αν φαινόταν κάτι τέτοιο πιθανό μέχρι το ημίχρονο. Οι "πολίτες" έχαναν με δύο γκολ απέναντι στον κακό δαίμονά τους, Κρίσταλ Πάλας, όμως πήραν τη νίκη με 4-2 και ήρωα τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Το αυτογκόλ του Τζον Στόουνς και το γκολ του Γιόακιμ Άντερσεν στο 21' "πάγωσαν" τους πρωταθλητές, που αν και καλύτεροι, δεν έβρισκαν στόχο και τις τελικές που θα έκαναν τη ζημιά. Αυτό συνέβη στο 2ο ημίχρονο, αρχικά με τον Μπερνάρντι Σίλβα στο 53', με τον Χάλαντ να παίρνει τη σκυτάλη. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε χατ τρικ από το 62' μέχρι το 81' κι έφτασε τα έξι γκολ (και μία ασίστ) σε τέσσερις αγώνες στη μέχρι στιγμής θητεία του στην Premier League.

Η Τσέλσι έπαιζε με 10 παίκτες από το 28' λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Κόνορ Γκάλαχερ, όμως κατάφερε να υποτάξει τη Λέστερ με 2-1 και να "ξεμπλοκάρει" τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε τα δύο γκολ των "μπλε", τα πρώτα του με τη νέα ομάδα του στην Premier League. Ο Χάρβεϊ Μπαρνς μείωσε για τις "αλεπούδες" στο 66', όμως η φετινή κάκιστη κατάστασή τους δεν κατάφερε να οδηγήσει σε ανατροπή.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΤΣΕΛΣΙ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ