ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ: Τεράστια προβλήματα πρόσβασης στο "Ατατούρκ" λόγω κίνησης

Φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι πριν από τον τελικό Champions League 2022-2023 κόντρα στην Ίντερ, Κωνσταντινούπολη | Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι πριν από τον τελικό Champions League 2022-2023 κόντρα στην Ίντερ, Κωνσταντινούπολη | Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 © 2023/KHALIL HAMRA/AP IMAGES

Προβλήματα παρουσιάστηκαν στην πρόσβαση των φιλάθλων στο "Ατατούρκ" για τον τελικό Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ λόγω κίνησης στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Το μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης προκάλεσε προβλήματα στην πρόσβαση των φιλάθλων στο "Ατατούρκ", για τον τελικό Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Οι διοργανωτές παρακίνησαν τους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία για να φτάσουν στο γήπεδο, όμως ο κόσμος προτίμησε το μετρό, με συνέπεια να υπάρχει ακόμα και δίωρη αναμονή για την επιβίβαση στους συρμούς από το κέντρο της Πόλης.

Αρκετοί φίλαθλοι επιλέγουν να περπατήσουν μέχρι το γήπεδο αντί να μείνουν σταματημένοι σε οχήματα ή σε σταθμούς μετρό για πολλές ώρες.

Πρόβλημα προκαλείται και από την έλλειψη σήμανσης στην πορεία προς το γήπεδο.

TAGS ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ