ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ: Ο σεΐχης Μανσούρ στο γήπεδο για δεύτερη φορά απ' την εξαγορά των "πολιτών"

Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Μανσούρ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχιάν, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για την Premier League 2010-2011 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010
Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Μανσούρ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχιάν, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για την Premier League 2010-2011 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010 © 2021 TIM HALES/ASSOCIATED PRESS

Ο τελικός Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ θα έχει έναν πολύ υψηλό προσκεκλημένο, τον ιδιοκτήτη των "πολιτών", σεΐχη Μανσούρ, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία!

Ο Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, ο αντιπρόεδρος των ΗΑΕ και αδερφός του προέδρου Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχιάν, θα βρεθεί στο "Ατατούρκ" της Κωνσαντινούπολης για να δει τον τελικό Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Ο σεΐχης Μανσούρ, αν και ιδιοκτήτης των "πολιτών" από το 2008, θα βρεθεί μόλις για δεύτερη φορά σε κερκίδα γηπέδου για να παρακολουθήσει την ομάδα του από κοντά. Η προηγούμενη ήταν τον Αύγουστο του 2010, στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ.

Ο σεΐχης Μανσούρ θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο και των διπλωματικών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών και οι οποίες αποτυπώνονται και σε επενδύσεις δισεκατομμυρίων των ΗΑΕ στην Τουρκία.

TAGS ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ