EUROPEAN SUPER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι: "Η θέση μας δεν έχει αλλάξει, θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στις διοργανώσεις της UEFA"

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Champions League μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό επί της Ίντερ | 11 Ιουνίου 2023
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Champions League μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό επί της Ίντερ | 11 Ιουνίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι τοποθετήθηκε για το ζήτημα της European Super League μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης με την οποία τάσσεται στο πλευρό της UEFA.

Η Μάντσεστερ Σίτι εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα της ανακοίνωση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τη European Super League, παρότι αρχικά οι ρεπόρτερ της υποστήριζαν ότι δεν θα τοποθετηθεί επίσημα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης υποστήριξαν ότι δεν άλλαξε κάτι έπειτα από την αποχώρησή του από το αρχικό πρότζεκτ το 2021 και παραμένουν στο πλευρό της UEFA.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι

"Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε το 2021 ότι είχε θεσπίσει επίσημα τις διαδικασίες αποχώρησης από τον όμιλο που αναπτύσσει σχέδια για μια European Super League.

Η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Παραμένουμε προσηλωμένοι στις αξίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με άλλους συλλόγους μέσω της ECA και να συμμετέχουμε στις διοργανώσεις της UEFA".

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ