ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Έχει βάλει στο μάτι τον Μπαρέλα αν χάσει τον Μπερνάρντο Σίλβα

Ο Νικολό Μπαρέλα στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν
Ο Νικολό Μπαρέλα στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιστέκεται μέχρι στιγμής στις προτάσεις που δέχεται για την πώληση του Μπερνάρντο Σίλβα όμως κοιτάζει και την επόμενη ημέρα σε περίπτωση πώλησής του, με τον Νικολό Μπαρέλα να βρίσκεται πλέον ψηλά στη λίστα των πολιτών.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά στο να αποχαιρετήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ που οδεύει πρός την Σαουδική Αραβία (η Αλ Αχλί φέρεται να τα έχει βρει με τους πολίτες σε ένα ποσό της τάξης των 35 εκατομμυρίων ευρώ) και το γεγονός αυτό δημιουργεί έξτρα πίεση στους Άγγλους, που δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν και τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Κάτι που δεν εξαρτάται όμως αποκλειστικά από εκείνους, αφού αφενός ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δείχνει διάθεση να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του (έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα) και αφετέρου είναι αρκετές οι ομάδες που εμφανίζονται διατεθειμένες να κάνουν μία δυνατή πρόταση για χάρη του.

Μεταξύ των υποψηφίων αγοραστών του είναι και η Παρί, με τον δημοσιογράφο Σάντι Άουνα να αποκαλύπτει μάλιστα την Παρασκευή (21/7) πως οι πρωταθλητές Αγγλίας προσέφεραν 40 εκατομμύρια ευρώ συν έναν παίκτη στην Σίτι, με την ίδια να απαντά αρνητικά αξιώνοντας από την πλευρά της 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι πολίτες κοιτάζουν ήδη την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που έρθει κάποια μεγάλη πρόταση για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και την αποδεχτούν, με τον Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα τους ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Σίλβα στην μεσαία γραμμή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ PREMIER LEAGUE ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ