PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 5-0: Πολίτες πέντε αστέρων διέσυραν την παραπαίουσα Άρσεναλ

Ο Τζακ Γκρίλις με τον Φεράν Τόρες πανηγυρίζουν γκολ της Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ
Ο Τζακ Γκρίλις με τον Φεράν Τόρες πανηγυρίζουν γκολ της Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μάντεστερ Σίτι συνέτριψε με 5-0 την Άρσεναλ στο Έτιχαντ για την τρίτη αγωνιστική της Premier League, με τους πολίτες να πετύχαινουν μια ευρεία νίκη με σβηστές μηχανές, κόντρα στους προβληματικούς Λονδρέζους.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Άρσεναλ για την τρίτη αγωνιστική της Premier League με τους πολίτες να παίρνουν μια άνετη νίκη κόντρα στους Λονδρέζους με 5-0, χωρίς να χρειαστεί να "φουλάρουν". Οι Σίτι βρήκε δίχτυα με τέσσερις πρωταγωνιστές, με τον Φεράν Τόρες να σημειώνει δύο γκολ και τους Ζεσούς, Γκουντογκάν και Ρόδρι από ένα γκολ.

Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα πήραν το προβάδισμα στο έβδομο λεπτό με τον Γκουντογκάν. Αν και οι πολίτες δεν αναπτύχθηκαν με τον πιο ορθολογικό τρόπο, ο Ζεσούς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λένο δεν βγήκε με τον Γκουντογκάν να πιάνει την κεφαλιά στη μικρή περιοχή και να κάνει το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά, οι πολίτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ, στη δεύτερη καλή τους ευκαιρία ευκαιρία στο ματς. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε μια χαμηλή και αδύναμη σέντρα, ο Σεντρίκ Σοάρες δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στον Φεράν Τόρες και αυτός από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 36ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, καθώς ο Τζάκα δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα, λόγω του επικίνδυνου μαρκαρίσματος πάνω στον Κανσέλο. Μετά από αυτή την απόφαση, κάποιοι φίλοι της Άρσεναλ αποχώρησαν από το γήπεδο.

Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα πέτυχαν και τρίτο γκολ κόντρα στο 43ο λεπτό με τον Ζεσού να χρίζεται σκόρερ. Ο Γκρίλις με ωραία ενέργεια στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Ζεσούς και αυτός από κοντά έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Σίτι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το ημίχρονο, περιορίζοντας την Άρσεναλ σε παθητικό ρόλο και σημείωσαν άλλα δύο γκολ για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Στο 53ο λεπτό, οι παίκτες της Σίτι γύρισαν υπομονετικά την μπάλα έξω από την περιοχή του Λένο, τελικός αποδέκτης έγινε ο Ρόδρι, ο οποίος με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Γερμανό κίπερ να μην μπορεί να αποσοβήσει.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84ο λεπτό, με τον Φεράν Τόρες με κεφαλιά να νικάει τον Λένο, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Μαχρέζ.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (46΄Ζιντσένκο), Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Σίλβα (57' Στέρλινγκ), Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ζεσούς (61' Μαχρέζ), Γκρίλις, Φεράν Τόρες

Άρσεναλ: Λένο, Σοάρες, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Κολάσινατς, Τίρνι, Έντεγκαρντ (71' Μάιτλαντ - Νάιλς), Σμιθ - Ρόου, Τζάκα, Σακά (46' Ελνένι), Ομπαμεγιάνγκ (59' Λακαζέτ)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στη Premier League

Τα highlights της 3ης αγωνιστικής της Premier League

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 5-0

Η βαθμολογία της Premier League

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ