ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας για Φόντεν, ανησυχία ενόψει Λίβερπουλ και Μπάγερν

Μάντσεστερ Σίτι: Αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας για Φόντεν, ανησυχία ενόψει Λίβερπουλ και Μπάγερν
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Φιλ Φόντεν υπέφερε από σκωληκοειδίτιδα και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς της Αγγλίας με την Ουκρανία, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει το ντέρμπι με την Λίβερπουλ αλλά να μείνει μέχρι και ένα μήνα εκτός δράσης.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χρησιμοποίησε βασικό τον Τζακ Γκρίλις στο αριστερό άκρο της επίθεσης της εθνικης Αγγλίας απέναντι στην Ουκρανία και έριξε στο 69ο λεπτό τον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, ωστόσο το πλάνο του να δώσει φανέλα βασικού στον Φόντεν απέναντι στην Ουκρανία έπεσε στο κενό.

Αιτία ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που προέκυψε με τον νεαρό άσο μετά την προπόνηση του Σαββάτου (25/03), με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Μάντισον πήρε θέση στη γραμμή κρούσης των "τριών λιονταριών" για να πλαισιώσει τους Κέιν και Σακά κόντρα στους Ουκρανούς, απο τη στιγμή που ο Φόντεν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας και πλέον μένει να φανεί πόσο διάστημα θα πάρει η αποθεραπεία του, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Premier League απέναντι στην Λίβερπουλ (01/04, 14:30) και δημιουργεί ανησυχία ενόψει των δύο ραντεβού με την Μπάγερν στους "8" του Champions League (11 και 19 Απριλίου).

Υπάρχουν φόβοι μάλιστα πως μπορεί να λείψει για ένα μεγαλύτερο διάστημα, αφού μετά από αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, κάποιος μπορεί να χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι και τέσσερις εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ