ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τον ΜακΛάρεν για βοηθό του Τεν Χαχ, αν δώσει τα χέρια με τον Ολλανδό

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Στιβ ΜακΛάρεν  | 12 Μαρτίου 2017
Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Στιβ ΜακΛάρεν | 12 Μαρτίου 2017 @2017 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Στιβ ΜακΛάρεν για τη θέση του άμεσου συνεργάτη του Έρικ τεν Χαχ σε περίπτωση που ο Ολλανδός αποτελέσει το νέο προπονητή της, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Guardian.

O Ραλφ Ράνγκνικ έχει το ρόλο του υπηρεσιακού στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο φινάλε της σεζόν αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του, με τους κόκκινους διαβόλους να έχουν αρχίσει ήδη και καιρό το τσεκάρισμα των βασικών υποψηφίων για τη θέση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Τεν Χαχ, Ποτσετίνο, Τούχελ, Λοπετέγκι και Ενρίκε, ωστόσο αυτό που έχει διαφανεί στο πλαίσιο της άτυπης αυτής κούρσας είναι πως εκείνος που έχει μπει -ξεκάθαρα-πρώτος στο βιράζ είναι ο προπονητής του Άγιαξ.

Το απόγευμα της Τρίτης (5/4) ήρθε μάλιστα ένα ακόμα δημοσίευμα για να ενισχύσει την παραπάνω άποψη. Αυτό προέρχεται από την εφημερίδα Guardian και έχει την υπογραφή (με τη μορφή "αποκλειστικού") του δημοσιογράφου Τζέιμι Τζάκσον, ο οποίος υποστηρίζει πως ο αγγλικός σύλλογος θέλει τον Στιβ ΜακΛάρεν για να πλαισιώσει τον Τεν Χαχ.

"Από τη στιγμή που ο νυν προπονητής του Άγιαξ δεν έχει εργαστεί ποτέ στο παρελθόν στην Premier League, ο ιδανικός υποψήφιος για να είναι άμεσος συνεργάτης του θα πρέπει να είναι κάποιος με εμπειρία στη διοργάνωση.

Ο Στιβ ΜακΛάρεν, είχε το ρόλο του Νο 2 στην Γιουνάιτεντ από το 1999 μέχρι το 2001 ως βοηθός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον", αναφέρει ο δημοσιογράφος, για να συμπληρώσει:

"Εάν γίνουν αυτές οι δύο προσλήψεις, τότε θα αντιστραφούν οι ρόλοι για αυτό το ζευγάρι. Ο ΜακΛάρεν με την τεράστια εμπειρία του, είχε τον Τεν Χαχ ως βοηθό τη σεζόν 2008-09 όταν ήταν επικεφαλής στην Τβέντε. Τότε την οδήγησε στην 2η θέση και έναν χρόνο αργότερα, στο πρώτο της πρωτάθλημα".

Σημειώνεται πως πέρα από την παρουσία του σε Γιουνάιτεντ και Τβέντε, ο ΜακΛάρεν έχει κάτσει και στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας για 18 ματς από το 2006 ως το 2007 (16 μήνες) ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει εργαστεί σε Μίντλεσμπρο, Βόλφσμπουργκ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ντέρμπι και Νιούκαστλ, με την ΚΠΡ να αποτελεί τον τελευταίο προπονητικό σταθμό του πριν από τρία χρόνια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ