ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το γράμμα του Φερνάντες στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Λατρεύω να αγωνίζομαι στο Ολντ Τράφορντ, δεν θέλω να φύγω"

Το γράμμα του Φερνάντες στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Λατρεύω να αγωνίζομαι στο Ολντ Τράφορντ, δεν θέλω να φύγω"
(AP Photo/Dave Thompson) (AP PHOTO/DAVE THOMPSON)

Με ένα μακροσκελές γράμμα επιχείρησε να επικοινωνήσει ο Μπρούνο Φερνάντες με τους υποστηρικτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο την Σίτι.

Εκ του αποτελέσματος η φετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δίχως αμφιβολία κατώτερη των περιστάσεων, ωστόσο υπάρχει μία ευκαιρία προκειμένου να κλείσει με θετική νότα η σεζόν με νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του FA Cup.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο αρχηγός των "Κόκκινων Διαβόλων" έγραψε ένα γράμμα για τους φιλάθλους του συλλόγου κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων στις απαιτήσεις και του στόχους της ομάδας, το μέλλον του και φυσικά τον τελευταίο φετινό αγώνα για ένα τρόπαιο.

"Λατρεύω να αγωνίζομαι στο Ολντ Τράφορντ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Δεν θέλω να φύγω. Αυτό ήταν πάντα το απόλυτο όνειρό μου.

"Απλά θέλω οι προσδοκίες μου να ταιριάζουν με τις προσδοκίες του συλλόγου. Αν πάτε να μιλήσετε με οποιονδήποτε οπαδό, θα σας πουν το ίδιο πράγμα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο στο Champions League. Θέλουμε να είμαστε σε τελικούς κυπέλλου. Αυτό είναι το πρότυπο. Αυτό θέλω. Αυτό αξίζει σε όλους σας.

"Θέλω απλώς να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Θέλω να είμαι εδώ. Η οικογένειά μου θέλει να είναι εδώ".

Ο ίδιος επίσης παραδέχτηκε πως οφείλει να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα.

"Μετά από αυτή τη δύσκολη σεζόν, είναι δική μου ευθύνη να δώσω περισσότερα. Ξεκινάει από εμένα. Και ξεκινάει από αύριο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι με τη Σίτι και να προχωρήσουμε μπροστά.

"Έτσι, στα παιδιά μου και στους υπόλοιπους οπαδούς της Γιουνάιτεντ σε όλο τον κόσμο, θέλω απλά να πω: Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο. Ξέρω ότι δεν είμασταν στο επίπεδό μας. Αλλά βρισκόμαστε στο δρόμο για το Γουέμπλεϊ. Υποστηρίξτε μας άλλη μια φορά", πρόσθεσε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ