ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε συμφωνία με τον Τζέιντον Σάντσο

Ο Τζέιντον Σάντσο πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας με την Ντόρτμουντ
Ο Τζέιντον Σάντσο πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας με την Ντόρτμουντ © 2021 MAJA HITIJ/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport1, ο Τζέιντον Σάντσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχουν βρει, ενώ απομένει το deal με την Ντόρτμουντ, η οποία ζητάει 90.000.000 ευρώ.

O Τζέιντον Σάντσο βοήθησε την Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στη Λειψία με δύο γκολ και μία ασίστ. Όπως όλα δείχνουν τη νέα χρονιά, ο Άγγλος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Βεστφαλούς.

Όπως φαίνεται, το σίριαλ του περσινού καλοκαιριού, ενδέχεται να έχει μία μικρή επανάληψη και φέτος. Ο Σάντσο έχει συμβόλαιο έως το 2023 με την Ντόρτμουντ, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πρώτη υποψηφία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τα έχουν βρει Σάντσο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με το SPORT1, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επομένως, δεν θα είναι δύσκολο οι δύο αυτές πλευρές να δώσουν τα χέρια όσον αφορά στο συμβόλαιο του Σάντσο.

Ωστόσο, η Ντόρτμουντ δεν θα τον αφήσει να αποχωρήσει χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά στην Ντόρτμουντ, αν και αυτό θα γίνει σύντομα.

Οι Βεστφαλοί αναμένεται να τον δώσουν στους "κόκκινους διαβόλους" για ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ. Ο Σάντσο αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ απ' το 2017. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 16 γκολ και μοιράζοντας 20 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ