ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οργή για την πιθανή επιστροφή Γκρίνγουντ, κατευναστική ανακοίνωση από τον σύλλογο

Ο Μέισον Γκρίνγουντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπέρνλι
Ο Μέισον Γκρίνγουντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπέρνλι 2021 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του Μέισον Γκρίνγουντ στην ομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα, με τον σύλλογο να αντιδρά άμεσα με μακροσκελή ανακοίνωση που αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Η "καυτή πατάτα" που ακούει στο όνομα Μέισον Γκρίνγουντ επανήλθε στο προσκήνιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από δημοσίευμα του Atlhetic που ήθελε τον σύλλογο να προαλείφει το έδαφος για την επιστροφή του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο εκτελεστικός διευθυντής των "κόκκινων διαβόλων", Ρίτσαρντ Άρνολντ, ενημέρωσε τους υπαλλήλους την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα επανέλθει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Μάλιστα, ο Άρνολντ σκόπευε να ετοιμάσει ένα VIDEO για να εξηγήσει τους λόγους αυτής της απόφασης και πως η προτεινόμενη ημερομηνία ανακοίνωσης ήταν η Παρασκευή 4 Αυγούστου.

Ο Γκρινγουντ αποτελούσε ένα από τα μεγάλα ταλέντα του συλλόγου, ωστόσο τέθηκε στο περιθώριο τον Ιανουάριο του 2022, όταν η σύντροφός του τον κατήγγειλε για βιασμό και βιαιοπραγία. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός συνελήφθη, προφυλακίστηκε και βρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Μάλιστα, πριν από έναν μήνα, Γκρίνγουντ και Χάριετ Ρόμπσον έγιναν γονείς.

Η πρόθεση της Γιουνάιτεντ να επαναφέρει τον 21χρονο στην πρώτη ομάδα έχει προκαλέσει να αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας και δη στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Ο σύλλογος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα με μία μακροσκελή ανακοίνωση που ακολούθησε το δημοσίευμα του Athletic, στην οποία γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε η δική του έρευνα για τα συμβάντα και πως δεν έχει λάβει ακόμα την τελική απόφαση για το μέλλον του παίκτη της.

Σημειώνει όμως ότι "έχουμε επίσης ευθύνες προς τον Μέισον ως υπάλληλο, ως νεαρό που βρίσκεται στον σύλλογο από την ηλικία των 7 και ως νέο πατέρα με τη σύντροφό του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ