CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά και Μαγκουάιρ από τις αποδοκιμασίες στην αποθέωση

Manchester United's goalkeeper Andre Onana, second right, celebrates with teammates after makes a save penalty shoot during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Copenhagen at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's goalkeeper Andre Onana, second right, celebrates with teammates after makes a save penalty shoot during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Copenhagen at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Αντρέ Ονανά και ο Χάρι Μαγκουάιρ ήταν οι πρωταγωνιστές στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κοπεγχάγη και γνώρισαν την αποθέωση.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ακούσει πολλά από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αρχή της χρονιάς για την απόδοσή τους.

Ωστόσο, τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε να είναι οι δυο τους που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους απέναντι στην Κοπεγχάγη. Ο λόγος για τους Αντρέ Ονανά και Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο δεύτερος ήταν εκείνος που πέτυχε το μοναδικό γκολ με καρφωτή κεφαλιά στο 72ο λεπτό.

Ο Ονανά με τη σειρά του απέκρουσε το πέναλτι του Λάρσον στο 90+7' για να κρατήσει το 1-0 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την απόκρουση του πέναλτι ο Μαγκουάιρ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα, ενώ οι δυο τους αποχώρησαν μαζί από τον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την αποθέωση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ