ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί επιστρέφουν τις φανέλες του Γκρίνγουντ και ζητούν αποζημιώσεις

Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι | 30 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι | 30 Δεκεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Δεν σταματούν οι περιπέτειες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του Μέισο Γκρίνγουντ, καθώς οι οπαδοί επιστρέφουν πίσω τις φανέλες με το όνομά του, ζητώντας πίσω τα χρήματά τους.

Η δημοφιλία του Γκρίνγουντ έχει πέσει κατακόρυφα, μετά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, Χάριετ Ρόμπσον, ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες που την εμφανίζουν αιμόφυρτη, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον παίκτη. Ο Άγγλος επιθετικός έμεινε εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ κόπηκε και η συνεργασία του με τη Nike.

Την ίδια στιγμή όμως, η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να πληρώνει κανονικά τον ποδοσφαιριστή, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα, καθώς οι οπαδοί επιστρέφουν πίσω τις φανέλες με το όνομά του, ζητώντας πίσω τα χρήματά τους.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας στη συγκεκριμένη κίνηση. Ο Γκρίνγουντ αντιμετωπίζει προβλήματα και στα αποδυτήρια, καθώς έπαψαν να τον ακολουθούν στο Instagram ορισμένοι συμπαίκτες του, ανάμεσά τους οι Ρονάλντο, Πογκμπά, Ντε Χέα και Πογκμπά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ