ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ περίμενε τους παίκτες του για πρωινή προπόνηση μετά την επτάρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ περίμενε τους παίκτες του για πρωινή προπόνηση μετά την επτάρα
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ δεν χαρίστηκε στους παίκτες του μετά τη συντριβή στο "Άνφιλντ" και έβαλε πρωινή προπόνηση την Δευτέρα με ώρα έναρξης στις 09:00, με τον Ολλανδό προπονητή να φτάνει στο προπονητικό κέντρο δύο ώρες νωρίτερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε με πολύ καλή ψυχολογία στο "Άνφιλντ" για τη μητέρα των μαχών, έχοντας κατακτήσει επτά ημέρες νωρίτερα το League Cup απέναντι στην Νιούκαστλ (πρώτος της τίτλος μετά από το 2017) όμως στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της προσγειώθηκε ανώμαλα.

Οι παίκτες του Κλοπ "μυρίστηκαν αίμα" στο δεύτερο μέρος βλέποντας εκείνους του Τεν Χαχ να αφήνουν παντελώς γυμνή και εκτεθειμένη την άμυνά τους και έβαζαν το ένα γκολ μετά το άλλο, με το φινάλε να βρίσκει την Λίβερπουλ να θριαμβεύει με το εξωπραγματικό 7-0, που συνιστά και το μεγαλύτερο σκόρ στην ιστορία των δύο ομάδων.

"Το δεύτερο μέρος μας ήταν αντιεπαγγελματικό", παραδέχτηκε ο Έρικ τεν Χαχ στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη, με τα λόγια αυτά να είναι ενδεικτικά της επόμενης ημέρας στο στρατόπεδο των κόκκινων διαβόλων.

Σε αντίθεση με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που είχε επιλέξει πέρυσι να δώσει ρεπό στους παίκτες του, την επομένη της εντός έδρας συντριβής από την Λίβερπουλ (0-5), ο Ολλανδός έβαλε κανονικά προπόνηση, με τα αγγλικά μίντια να αναφέρουν πως η ώρα έναρξης ήταν στις 9 το πρωί της Δευτέρας (06/03) και τον ίδιο να φτάνει στο Κάρινγκτον δύο ώρες νωρίτερα.

Οι Καζεμίρο, Ντε Χέα, Γκαρνάτσο ήταν από τους πρώτους που έκαναν την εμφάνισή τους στο προπονητικό κέντρο, με κάνεναν να μην επιθυμεί να κάνει δηλώσεις και να βιάζονται να μπουν στο προπονητικό κέντρο για να αποφύγουν κάποια αντεπιθύμητη συνάντηση με τηλεοπτική κάμερα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ