ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πέρασε από συνέντευξη για να αναλάβει τους κόκκινους διαβόλους

Ο Έρικ Τεν Χαχ δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Μπεσίκτας για το Champions League.
Ο Έρικ Τεν Χαχ δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Μπεσίκτας © 2021 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Έρικ Τεν Χαχ φαίνεται ότι είναι ένας εκ των επικρατέστερων υποψηφίων για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν, αν όχι η πρώτη επιλογή, καθώς ο τεχνικός του Άγιαξ πέρασε από συνέντευξη τη Δευτέρα (21/03).

Ο Έρικ Τεν Χαχ πέρασε από συνέντευξη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Ολλανδός τεχνικός του Άγιαξ είναι στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους προπονητές, ωστόσο θα δώσουν και άλλοι υποψήφιοι τεχνικοί συνέντευξη, προκειμένου να αποφασιστεί ο εκλεκτός για τη νέα χρονιά.

Τη διαδικασία για την εύρεση νέου τεχνικού τρέχουν ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τζον Μούρτοχ και τον τεχνικό διευθυντή, Ντάρεν Φλέτσερ. Αρχικά προχώρησαν σε αρκετές συζητήσεις και θα προχωρήσουν σε επίσημες συνεντεύξεις. Επόμενοι "υποψήφιοι" είναι οι Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Τζουλιέν Λοπετέγκι και Λουίς Ενρίκε.

Ωστόσο το φαβορί για να αναλάβει την ομάδα για τη νέα χρονιά είναι ο Τεν Χαχ. Οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ επιθυμούν να κλείσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να αναλάβει ο νέος προπονητής το συντομότερο δυνατό.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ