ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά απέρριψε Ρεάλ και Παρί για να γυρίσει στη Γιουβέντους

Ο Πογκμπά κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ
Ο Πογκμπά κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πογκμπά δέχθηκε προσεγγίσεις από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους, ωστόσο προτιμά να επιστρέψει στο Τορίνο, απορρίπτοντας τις άλλες δύο προτάσεις.

Ο Πολ Πογκμπά μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο Γάλλος μέσος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους, ωστόσο η ιταλική εφημερίδα "La Stampa" αναφέρει ότι έχει απορρίψει τις πρώτες δύο.

Επιθυμία του Πογκμπά είναι να επιστρέψει στο Τορίνο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ιταλία. Μάλιστα η συνάντηση των δικηγόρων του Πογκμπά με τους διοικούντες την Γιουβέντους έγιναν πριν από το τελευταίο εντός έδρας ματς με τη Λάτσιο.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γιουβέντους θέλει να κλείσει το deal με τον Ραούλ Μπελανόβα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κάλιαρι ως δανεικός από την Μπορντό. Η ομάδα της Σαρδηνίας υποβιβάστηκε και ο Μπελανόβα θα επιστρέψει στη Γαλλία.

Ο Πογκμπά αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2016, όταν αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους κόκκινους διαβόλους έπαιξε 233 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 39 γκολ και 51 ασίστ. Στη Γιουβέντους έπαιξε 178 ματς σε τέσσερα χρόνια (2012-16), με απολογισμό 34 γκολ και 40 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ