ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα απέρριψε την πρώτη πρόταση για νέο συμβόλαιο

Ο Ντε Χέα στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σίτι
Ο Ντε Χέα στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σίτι © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να διατηρήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα στο έμψυχο δυναμικό της και τα επόμενα χρόνια, ωστόσο στην πρώτη πρόταση των κόκκινων διαβόλων για επέκταση της συνεργασίας με μειωμένες απολαβές, τους απάντησε αρνητικά.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρότι υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο, αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να κρατήσουν τον 32χρονο Ισπανό κίπερ για περισσότερα χρόνια, όμως επιθυμούν να μειώσουν τις απολαβές του. Ο Ντε Χέα λαμβάνει εβδομαδιαίως 426 χιλιάδες ευρώ, από την τελευταία υπογραφή του συμβολαίου του, τον Σεπτέμβριο του 2019 και έγινε ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων στο ρόστερ της ομάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η νέα πρόταση της Γιουνάιτεντ είναι καλή στο οικονομικό σκέλος, όμως ο ίδιος θεωρεί ότι με την αγωνιστική του εικόνα αξίζει να λαμβάνει πολλά χρήματα, καθώς είναι ακόμα μεταξύ των πιο σημαντικών παικτών του ρόστερ.

Ο Τεν Χαχ γνωρίζει τις δυνατότητές του ως τερματοφύλακα και αναγνωρίζει το γεγονός ότι δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει τις μεταβιβάσεις του, ένα κομμάτι στο οποίο υστερεί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ