ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκρίνγουντ "δεν υπάρχει" πουθενά για τον σύλλογο

Ο Μέισον Γκρίνγουντ ήταν ο σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον δεν αποφεύχθηκε
Ο Μέισον Γκρίνγουντ ήταν ο σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον δεν αποφεύχθηκε AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να εξαφανίσει από παντού οτιδήποτε την συνδέει με τον Τζέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος συνελήφθη με κατηγορίες για βιασμό και ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Ενός κακού μύρια έπονται αναφέρει μια ρήηση και ο Μέισον Γκρίνγουντ αρχίζει να το αντιλαμβάνεται με τρόπο σκληρό και αρκούντως διδακτικό. Ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απασχολεί την κοινή γνώμη όχι όμως για κάποιο γκολ του με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων αλλά για το γεγονός πως είναι αρνητικός πρωταγωνιστής σε μία άσχημη υπόθεση, αυτή της σκληρής κακοποίησης της συντρόφου του, Χάριετ Ρόμπσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως τον έθεσε εκτός δραστηριοτήτων της ενώ η αστυνομία της πόλης προχώρησε το βράδυ της Κυριακής στη σύλληψή του με κατηγορίες για βιασμό και ξυλοδαρμό. Η ομάδα του μάλιστα αποφάσισε ότι για την ίδια "δεν υπάρχει" ο ποδοσφαιριστής, αφού τον εξαφανίζει από παντού, δείχνοντας την αποστροφή της στις πράξεις του.

Σύμφωνα με την "Daily Mail", το κλαμπ αποφάσισε να αφαιρέσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα όλα τα προϊόντα που συνδέονται με το όνομα του Γκρίνγουντ Ο χορηγός της φανέλας, TeamViewer, δήλωσε ότι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, ενώ ο επίσημος συνεργάτης Cadbury ανακοίνωσε ότι ο παίκτης δεν θα εμφανίζεται σε κανένα από τα προϊόντα μάρκετινγκ της.

Θυμίζουμε πως το απόγευμα της Δευτέρας (31/1), προστέθηκε ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ του άσχημου κάδρου που δημιουργείται για τον παίκτη, με την Nike, την αθλητική εταιρία που είναι χορηγός του, να ανακοινώνει πως διακόπτει τη συνεργασία του μαζί του. Η εταιρεία-κολοσσός δεν θέλει επουδενί το brand της να συνδέεται με έναν τέτοιο άνθρωπο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ