ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Έρικ Τεν Χαχ είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τους κόκκινους διαβόλους

Ο Έρικ τεν Χαχ δίνει οδηγίες στους παίκτες του Άγιαξ σε ματς κόντρα στην Μπεσίκτας για το Champions League | 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Έρικ τεν Χαχ δίνει οδηγίες στους παίκτες του Άγιαξ σε ματς κόντρα στην Μπεσίκτας για το Champions League | 28 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να καθοδηγήσει τους κόκκινους διαβόλους από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Έρικ Τεν Χαχ αποτελεί εδώ και καιρό τον άνθρωπο που έχει αποφασίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στο Νησί υποστηρίζουν ότι η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Ο προπονητής του Άγιαξ συμφώνησε προφορικά να γίνει ο νέος προπονητής των" κόκκινων διαβόλων" από την επόμενη σεζόν, ανέφεραν χθες (12/4) τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης και ο 52χρονος είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Η επίσημη επιβεβαίωση του deal αναμένεται μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας εναντίον της PSV Αϊντχόφεν την Κυριακή (17/4). Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 7η θέση της Premier League με 51 βαθμούς με επτά παιχνίδια να απομένουν και φαίνεται απίθανο να προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ