LEAGUE CUP

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ 2-0: Νίκη στο ρελαντί και ραντεβού με την Νιούκαστλ στον τελικό

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ 2-0: Νίκη στο ρελαντί και ραντεβού με την Νιούκαστλ στον τελικό
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Μετά την επικράτησή της με 3-0 στο "Σίτι Γκράουντ" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε και στο "Ολντ Τράφορντ" την Νότιγχαμ, αυτή τη φορά με 2-0, για να κλείσει θέση στον τελικό του League Cup όπου θα αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ.

Την πρόκρισή της στον τελικό του League Cup όπου θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν απέναντι στην Νιούκαστλ στις 26 Φεβρουαρίου, σφράγισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ είχε γίνει το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση μετά από την επικράτησή της με 3-0 επί της Νότιγχαμ στο "Σίτι Γκράουντ" την περασμένη εβδομάδα και το βράδυ της Τετάρτης (1/2) ολοκλήρωσε το έργο της, αφού καθάρισε με 2-0 τους ρεντς στη ρεβάνς του "Ολντ Τράφορντ".

Οι Μαρσιάλ και Φρεντ ήταν οι σκόρερ για τους κόκκινους διαβόλους, βρίσκοντας αμφότεροι δίχτυα μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος, σε ένα ματς που μπήκε αλλαγή στο 63ο λεπτό ο Σάντσο για να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ μετά τον περασμένο Οκτώβριο και το παιχνίδι με την Τσέλσι.

Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 73ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Βραζιλιάνος μέσος το έκλεισε στο 76' μετά από σέντρα του Φερνάντες και ασίστ του Ράσφορντ, με τον Τεν Χαχ να έχει την ευκαιρία σε τρεις εβδομάδες από τώρα να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνοντας παράλληλα τέλος σε έξι άγονα χρόνια για τους κόκκινους διαβόλους.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Χίτον, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν (80' Μαγκουάιρ), Μαρτίνες, Σο, Φερνάντες, Καζεμίρο (80' Λίντελεφ), Φρεντ, Άντονι (63' Σάντσο) Βέγκχορστ (63' Μαρσιάλ), Γκαρνάτσο (62' Ράσφορντ)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Χένεσι, Γουίλιαμς, Μακένα, Μπολί, Λόντι (65' Οριέ), Ντένις, Μανγκαλά, Φρόιλερ (64' Ντανίλο), Σκάρπα (86' Χάμοντ), Τζόνσον (64' Μάιτεν), Σάριτζ (86' Όσονγκ)

Οι πρώτοι ημιτελικοί του League Cup:

  • Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 0-1 (73' Ζοέλιντον)
  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 (6' Ράσφορντ, 45' Βέγκχορστ, 89' Φερνάντες)

Οι δεύτεροι ημιτελικοί του League Cup:

  • Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον 2-1 (5' 21' Λόνγκσταφ / 29' Άνταμς)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0 (73' Μαρσιάλ, 76' Φρεντ)
TAGS LEAGUE CUP ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ