ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς: Ο Μαγκουάιρ κλότσησε κατά λάθος τον Πογκμπά στο κεφάλι κι ο Γάλλος εκνευρίστηκε

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς: Ο Μαγκουάιρ κλότσησε κατά λάθος τον Πογκμπά στο κεφάλι κι ο Γάλλος εκνευρίστηκε
COSMOTE

Μία άτσαλη διεκδίκηση του Χάρι Μαγκουάιρ στον αέρα έφερε το πόδι του στο κεφάλι του Πολ Πογκμπά, ο οποίος εκνευρίστηκε από το χτύπημα που του προκάλεσε ο συμπαίκτης του, μέχρι να τον κατευνάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στάθηκε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αυτήν τη φορά χτύπησε συμπαίκτη του στο κεφάλι! Θύμα του ήταν ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος δέχθηκε κλοτσιά από τον Άγγλο στόπερ στο 61ο λεπτό του αγώνα με τη Νόριτς στο "Ολντ Τράφορντ".

Σε ένα κόρνερ από αριστερά, ο Μαγκουάιρ επιχείρησε να πηδήξει για την κεφαλιά, όμως έπεσε πάνω σε παίκτη της Νόριτς και το σώμα του σηκώθηκε με τέτοιο τρόπο που το πόδι του κλότσησε τον Πογκμπά πίσω από το αυτί και του προκάλεσε πληγή.

Ο Γάλλος εκνευρίστηκε και όταν τον πλησίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να δει τι συνέβη, έδειχνε με νόημα τον διεθνή κεντρικό αμυντικό. Εν τέλει, του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Βέβαια, στο τέλος του αγώνα ο Πογκμπά έγινε κι αυτός αρνητικός πρωταγωνιστής. Την ώρα που κατευθυνόταν προς τη φυσούνα, έπιασε τα αυτιά του επιδεικτικά μπροστά από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν για ακόμα μια φορά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΝΟΡΙΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ