ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Έρικσεν, τραυματίστηκε και ο Χόιλουντ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2022 AP PHOTO/DAVE THOMPSON, FILE

Η νίκη επί της Λούτον αποδείχτηκε πύρρειος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα και τον Ράσμους Χόιλουντ να κινδυνεύει να τεθεί νοκ-άουτ ως το τέλος του μήνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε μία απίστευτη παράδοση που τη συνοδεύει ως γηπεδούχος κόντρα στην Λούτον, φτάνοντας τις 19 διαδοχικές νίκες από το 1899 μέχρι σήμερα, όμως ο Έρικ τεν Χαχ έχει δύο λόγους να δυσανασχετεί από το συγκεκριμένο ματς παρά την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Αυτοί έχουν να κάνουν με δύο τραυματισμούς που έπληξαν την ομάδα του, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να αποχωρεί πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος δίνοντας τη θέση του στον Μέισον Μάουντ και τον Ράσμους Χόιλουντ να γίνεται αλλαγή λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα λόγω ενοχλήσεων, παραχωρώντας τη θέση του στον Αντονί Μαρσιάλ.

Οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων ανέμεναν με αγωνία τα αποτέσματα των εξετάσεων και το βράδυ της Δευτέρας έφτασαν τα μαντάτα, με τους δύο παίκτες να μπαίνουν στη λίστα των τραυματιών.

Όπως έκανε γνωστό η Γιουνάιτεντ μέσω ανακοίνωσης, ο Δανός τραυματίστηκε στο γόνατο που αναμένεται να τον αφήσει για περίπου έναν μήνα εκτός γηπέδων ενώ ο Δανός υπέστη μυϊκή θλάση, με τον αγγλικό σύλλογο να εκφράζει την ελπίδα πως "θα επιστρέψει πριν από το τέλος του μήνα".

Σημειώνεται πως η ομάδα του Τεν Χαχ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της τον Νοέμβριο με δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς, κόντρα σε Έβερτον (26/11) και Γαλατάσαραϊ (29/11), με τη λίστα των απόντων της Γιουνάιτεντ να συμπεριλαμβάνει επίσης τους Λισάντρο Μαρτίνες, Σο, Μαλάσια, Έβανς και Καζεμίρο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ