ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Ο Καζεμίρο ανακοινώθηκε πριν από τον αγώνα με τη Λίβερπουλ

Ο Καζεμίρο στο Ολντ Τράφορντ
Ο Καζεμίρο στο Ολντ Τράφορντ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Καζεμίρο στο "Ολντ Τράφορντ" πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το κόλπο γκρόσο με τον Καζεμίρο, αφού αφενός ενέταξε στο δυναμικό της έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και αφετέρου τον ανακοίνωσε σε μία ιδιαίτερη περίσταση, πριν από το σπουδαίο παιχνίδι της Premier League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

Στο περιθώριο ενός αγώνα όπου φίλαθλοι των "κόκκινων διαβόλων" προχώρησαν σε διαμαρτυρία για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καλώντας την οικογένεια Γκλέιζερ να αποχωρήσει, ο σύλλογος επισημοποίησε την απόκτηση του 30χρονου μέσου από τη Ρεάλ.

"Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να κερδίζω παιχνίδια, τρόπαια και να κάνω περήφανους τους φιλάθλουας μας με το να φέρνω επιτυχία σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο", ήταν τα πρώτα λόγια του Καζεμίρο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε 70.000.000 ευρώ, ενώ ακόμη 12.000.000 ενδέχεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους για τον διεθνή ποδοσφαιριστή που στις οκτώ σεζόν στους "μερένγκες" κατέκτησε πέντε φορές το Champions League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ