ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μειώσεις μισθών σε όλο το μη ποδοσφαιρικό προσωπικό επέβαλλε ο Τζιμ Ράντκλιφ

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Μειώσεις στον μισθό προσωπικού αποφάσισε ο Τζιμ Ράντκλιφ © 2019 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Τζιμ Ράντκλιφ αποφάσισε να προσχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στον σύλλογο και αυτή τη φορά στράφηκε στους εργαζομένους εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος επιβάλλοντας μειώσεις σε μισθούς και έθεσε ένα δίλλημα για το μέλλον τους.

Οι αλλαγές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται και αυτή τη φορά εστιάζουν στους υπαλλήλους εκτός του αθλητικού τμήματος του συλλόγου, στους οποίους δόθηκε προθεσμία μίας εβδομάδας μέσω email για να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν δεχόμενοι τις μειώσεις στους μισθούς.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" επιθυμούν να βελτιώσουν τα οικονομικά του συλλόγου και ο CEO της INEOS Τζιμ Ράντκλιφ προσέλαβε ορισμένους συμβούλους εταιρικής αναδιάρθρωσης προκειμένου να δοθεί μία οριστική λύση.

Η τελευταία και όχι μόνο απόφαση του συνιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφεραν τεράστια δυσαρέσκεια στους εργαζόμενους, οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν άμεσα για το μέλλον τους στην ομάδα.

Εκτιμάται μάλιστα πως είναι πιθανή η αποχώρηση για το 1/5 των υπαλλήλων που επηρεάζονται από τις μειώσεις και φυσικά σε αυτό το σενάριο θα πρόκειται για σημαντικό κύμα αποχωρήσεων που θα χρειαστεί να διαχειριστεί ο σύλλογος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ