VIRAL

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μαγική ντρίμπλα από τον νεαρό Ζιντάν στο φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι

Ο Ζιντάν Ικμπάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μέλμπουρν Βίκτορι | 15 Ιουλίου 2022
Ο Ζιντάν Ικμπάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μέλμπουρν Βίκτορι | 15 Ιουλίου 2022 @2022 ASANKA BRENDON RATNAYAKE/AP IMAGES

Ο 19χρονος Ζιντάν Ικμπάλ βρήκε χρόνο συμμετοχής και στο δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας μάλιστα να επιδείξει μία εντυπωσιακή "ρουλέτα" απέναντι στην Μέλμπουρν Βίκτορι.

Στο πρώτο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί εποχής Τεν Χαχ, ο Ζιντάν Ικμπάλ πήρε λεπτά συμμετοχής απέναντι στην Λίβερπουλ (4-0) και άφησε καλές εντυπώσεις, έχοντας ως κορυφαία στιγμή του την άνεση που έδειξε να έχει με τη μπάλα στα πόδια παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχτηκε από τον Φαμπίνιο.

Ωστόσο, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο 19χρονος Ιρακινός μέσος φρόντισε να το επιβεβαιώσει αυτό στο δεύτερο φιλικό των κόκκινων διαβόλων στο καλοκαιρινό τουρ, με αντίπαλο την Μέλμπουρν Βίκτορι.

Σε αυτό το παιχνίδι η αγγλική ομάδα πανηγύρισε άνετη νίκη με 4-1 (με ανατροπή), με τον Ζιντάν να θυμίζει... Ζινεντίν Ζιντάν, εκθέτοντας με σεμιναριακή ντρίμπλα αντίπαλό του που προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον μαρκάρει αποτελεσματικά.

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ