PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ζότα και Φιρμίνο ανέτρεψαν το σκορ

Ο Ντιόγκο Ζότα (δεξιά) της Λίβερπουλ πανηγυρίζει με τον Νατ Φίλιπς γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2020-2021 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Πέμπτη 13 Μαΐου 2021
Ο Ντιόγκο Ζότα (δεξιά) της Λίβερπουλ πανηγυρίζει με τον Νατ Φίλιπς γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2020-2021 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντιόγκο Ζότα σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ με τακουνάκι για τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Η Λίβερπουλ δεν άφησε αναπάντητο το αυτογκόλ του Νατ Φίλιπς στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Άγγλος αμυντικός πήρε το αίμα του πίσω κατά το ήμισυ, αφού από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ του 1-1.

Ύστερα από κόρνερ από δεξιά και αδυναμία των γηπεδούχων να απομακρύνουν, ο Φίλιπς πήρε την μπάλα και προσπάθησε να ελευθερωθεί για να σουτάρει. Όταν τα κατάφερε, η μπάλα έφτασε στον Ζότα, ο οποιος με τακουνάκι άλλαξε την τροχιά της, ξεγέλασε τον Ντιν Χέντερσον και ισοφάρισε.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά, το οποίο εκτέλεσε ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο Άγγλος επέλεξε ένα γέμισμα στο 2ο δοκάρι, όπου έτρεξε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στην πλάτη του Πολ Πογκμπά και από κοντά έκανε την ανατροπή.

Photo Credits: © 2021 Dave Thompson/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ