PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Στον πάγκο Ρονάλντο, Μαγκουάιρ και Τσιμίκας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν ο Έρικ Τεν Χαχ και ο Γιούργκεν Κλοπ για το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ (22/08, 22:00, NOVA Sports Premier League και Live SPORT24).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ (22/08, 22:00, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Premier League, με τις δύο ομάδες να γνωστοποιούν τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι δύο προπονητές.

Στον πάγκο οι Ρονάλντο και Μαγκουάιρ για τους γηπεδούχους. Από την άλλη πλευρά, ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε τον Χάρβεϊ Έλιοτ για το βασικό σχήμα, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας είναι στον πάγκο. Ο Τεν Χαχ παρατάσσει τη Γιουνάιτεντ σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Ράσφορντ στην κορυφή (και όχι τον Μαρσιάλ), ενώ ο Κριστιάν Έρικσεν είναι στο πλάι του ΜακΤόμινεϊ, ενώ ο Κλοπ για ένα ακόμα παιχνίδι χρησιμοποιεί το 4-3-3.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μαρτίνεζ, Βαράν, Μαλάσια, Νταλό, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Μπρούνο Φερνάντες, Ελάνγκα, Σάντσο, Ράσφορντ.

Αναπληρωματικοί: Χίτον, Μαγκουάιρ, Σο, Ουάν - Μπισάκα, Φρεντ, Φαν Ντε Μπεκ, Γκαρνάτσο, Μαρσιάλ, Ρονάλντο.

Και η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Έλιοτ, Ντίαζ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

Αναπληρωματικοί: Άντριαν, Ντείβις, Φαμπίνιο, Τσιμίκας, Καρβάλιο, Κλαρκ, Μπάισετιτς, Φίλιπς, Φαν Ντεν Μπεργκ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ