PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς: Τρία γκολ σε πέντε λεπτά, με ξέσπασμα το 3-1 των Red Devils

Ο Μέισον Γκρίνγουντ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λιντς (14/8/2021)
Ο Μέισον Γκρίνγουντ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λιντς (14/8/2021) 2021 AP PHOTO/JON SUPER

Η Λιντς ισοφάρισε στο 1-1 στο 49', όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την πήρε στη συνέχεια παραμάζωμα με τους Γκρίνγουντ και Φερνάντες να σκοράρουν δύο γκολ σε τρία λεπτά για να "κλειδώσουν" το τρίποντο στην πρεμιέρα της Premier League.

Ο Μπρούνο Φερνάντες άνοιξε το σκορ στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σεζόν 2021/22, ο Λουκ Άιλινγκ ισοφάρισε στο 1-1 στο 49' με απίθανο σουτ, όμως οι Red Devils απάντησαν αμέσως και με δύο τέρματα έχτισαν προβάδισμα δύο γκολ.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ έγραψε το 2-1 στο 52' με απίθανη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε με νέα καταπληκτική ενέργεια το 3-1 στο 54' και η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έβαλε τους αντιπάλους της στα σχοινιά για να μπει με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν.

Ο Πορτογάλος σταρ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 60', με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να στήνουν ένα όμορφο πάρτι για την αντεπίθεση της ομάδας τους.

Το 1-1 από τον Λουκ Άιλινγκ στο 49'

Το 2-1 του Μέισον Γκρίγνουντ στο 52'

Το 3-1 του Μπρούνο Φερνάντες στο 54'

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ