ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατηγορείται ότι σέρβιρε ωμά κοτόπουλα σε εκδήλωση στο Ολντ Τράφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατηγορείται ότι σέρβιρε ωμά κοτόπουλα σε εκδήλωση στο Ολντ Τράφορντ
Το ιστορικό γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, "Ολντ Τράφορντ" @2023 AP IMAGES/ALASTAIR GRANT

Μια έρευνα διεξάγεται από το διοικητικό συμβούλιο της πολής εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπήρξε ένας αριθμός καταγγελιών που υποστηρίζουν ότι αρρώστησαν μετά από κατανάλωση ωμού κοτόπουλου σε εκδήλωση στο Ολντ Τράφορντ, όπως υποστηρίζει το Athletic.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται υπό έρευνα από το Trafford Council για έναν ασυνήθιστο λόγο. Δημοσίευμα του Athletic υποστηρίζει ότι έχουν γίνει καταγγελίες ανθρώπων ότι αρρώστησαν λόγω κατανάλωσης ωμού κοτόπουλου σε εκδήλωση στο Ολντ Τράφορντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν το εν λόγω ζήτημα, ωστόσο και αυτοί με τη σειρά τους διεξάγουν έρευνα για το εν λόγω περιστατικό, καθώς έχουν λάβει παράπονα από διάφορους καλεσμένους τους τελευταίους μήνες.

Οι έρευνες διεξάγονται για το αν τα συμπτώματα που εμφάνισαν οι καταγγέλοντες προκλήθηκαν από τροφική δηλητηρίαση. Να σημειωθεί ότι η υγιεινή τροφίμων της Γιουνάιτεντ είχε αξιολογηθεί ως άριστη (5/5) από την ανεξάρτητη εποπτική αρχή του κράτους.

Και αυτό το περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας εν μέσω αλλαγής στην κεφαλή του συλλόγου, καθώς ο Σερ Τζίμι Ράτκλιφ αναμένεται και επίσημα να αγοράσει τους κόκκινους διαβόλους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ