ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ ανακοίνωσαν τη μεταγραφή Βαράν

Ο Βαράν κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Βαράν κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης © 2020 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραφαέλ Βαράν, όπως ανακοίνωσαν τόσο οι Άγγλοι όσο και η Ρεάλ.

Ο Ραφαέλ Βαράν θεωρείται παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τρίτη, αφού τόσο οι Άγγλοι όσο και η Ρεάλ ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Ο 28χρονος διεθνής, παρότι βασικός και αναντικατάστατος από τη Ρεάλ, εκτιμάται ότι θα κοστίσει μόλις 50.000.000 ευρώ στους "κόκκινους διαβόλους", αφού έχει μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο στους "μερένγκες" και είχε ζητήσει να αποχωρήσει.

"Η Ρεάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ραφαέλ Βαράν. Ο σύλλογός μας σε ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την υποδειγματική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν στις οποίες υπερασπίστηκες τη φανέλα μας, με την οποία κέρδισες 18 τίτλους: 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Super Cup Ευρώπης, 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 3 Supercopa. Η Ρεάλ θέλει να στείλει χαιρετισμούς στον Ραφαέλ Βαράν και στην οικογένειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο σταθμό στην επαγγελματική καριέρα του", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ισπανική ομάδα.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο στο οποίο έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Άγγλους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ