ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η διοίκηση θα ζητήσει την άποψη των παικτών για το μέλλον του Γκρίνγουντ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συζητήσει και με τους παίκτες της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας για την επιστροφή ή μη του Μέισον Γκρίνγουντ στην ομάδα.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν αντιμετωπίζει κάποιες κατηγορίες από την πρώην σύντροφό του, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την έρευνα με εσωτερική διαδικασία.

Σημερινό δημοσίευμα του ESPN, αναφέρει ότι οι διοικούντες θα ζητήσουν τη γνώμη των ποδοσφαιριστών του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος, καθώς ένα μέρος των παικτών έχει κάποιες ανησυχίες αναφορικά με την επιστροφή του στην ομάδα.

Η έρευνα της Γιουνάιτεντ θα είναι πολύπλευρη και φυσικά θα έχει να κάνει με τις περιστάσεις, κάτω από τις οποίες συνελήφθη. Την ίδια στιγμή το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διοικούντες των κόκκινων διαβόλων, αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη φημολογία ότι ο Τεν Χαχ έχει ήδη μιλήσει μαζί του.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ένα μέρος των χορηγών εκφράζει ανησυχίες για αντιδράσεις, αναφορικά με την επιστροφή του και το πιθανότερο είναι ότι η απόφαση για το μέλλον του θα παρθεί το καλοκαίρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ