ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ατάκα του Τεν Χαχ για τον Ράσφορντ και το πάρτι που διοργάνωσε μετά από την τριάρα από τη Σίτι

Manchester United's Marcus Rashford applauds at the end of EFL Cup fourth round soccer match between Manchester United and Newcastle at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, Nov. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Marcus Rashford applauds at the end of EFL Cup fourth round soccer match between Manchester United and Newcastle at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, Nov. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) © 2023 DAVE THOMPSON/ AP IMAGES

"Απαράδεκτο" χαρακτήρισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Τεν Χαχ το γεγονός ότι ο Ράσφορντ βγήκε σε νυχτερινό μαγαζί να γιορτάσει τα γενέθλια του, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Σίτι.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ βάφτηκε "μπλε" με τον Χάλαντ να έχει δύο γκολ και μια ασίστ στη νίκη της Σίτι επί της Γιουνάιτεντ με 3-0 στο Όλντ Τράφορντ την περασμένη Κυριακή (29/10).

Παρά την ήττα ο ποδοσφαιριστής των "κόκκινων διαβόλων" Μάρκους Ράσφορντ βγήκε σε νυχτερινό μαγαζί το ίδιο βράδυ προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τους φίλους του τα 26α γενέθλιά του, που ήταν την Τρίτη (31/10). Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ενημερώθηκε για αυτό και χαρακτήρισε "απαράδεκτο" το γεγονός και είπε πως ο ποδοσφαιριστής του ζήτησε συγγνώμη.

Αναφορικά με το εάν του επιβλήθηκε πρόστιμο ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε πως είναι ένα "εσωτερικό θέμα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ