ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η αγγλική FA απηύθυνε κατηγορίες κατά του Καβάνι

Ο Έντινσον Καβάνι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League
Ο Έντινσον Καβάνι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League OLI SCARFF/POOL VIA AP

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να χάσει μίνιμουμ για τρία ματς πρωταθλήματος τον Έντινσον Καβάνι, με την αγγλική FA να απαγγέλει τελικά κατηγορίες στον Ουρουγουανό στράικερ για πρόσφατο ποστάρισμα που έκανε στα social media.

Το φινάλε του αγώνα με την Σαουθάμπτον ήταν ονειρικό για τον Έντινσον Καβάνι καθώς με το γκολ του στις καθυστερήσεις (δεύτερο στο ματς) υπέγραψε την νίκη με 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανατροπή και της χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο, ωστόσο το τρίτο ημίχρονο εκείνου του αγώνα εξελίχτηκε σε εφιάλτης.

Και αυτό γιατί ο "Matador' επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον όρο "negrito" (μαύρος) απευθυνόμενος σε κάποιο φίλο του, με τον χαρακτηρισμό ωστόσο αυτό να θεωρείται ρατσιστικός και να δέχεται έντονες επικρίσεις για τη συμπεριφορά του στα social media.

Ακολούθως, ο 33χρονος φορ έσβησε το συγκεκριμένο ποστάρισμα και απολογήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά του τονίζοντας πως δεν είχε την παραμικρή ρατσιστική διάθεση, ωστόσο τα λόγια του δεν κατάφεραν να πείσουν τις αρμόδιες αρχές.

Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως η αγγλική FA του απηύθυνε κατηγορίες για την επίμαχη ανάρτηση της 29ης Νοεμβρίου (θεωρώντας την προσβλητική και μειωτική για κάποιον άλλον άνθρωπο), με τον παίκτη να έχει δικαίωμα μέχρι τις 4 Ιανουαρίου να απαντήσει αν αποδέχεται την κατηγορία ή θα καταθέσει έφεση.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, σε περίπτωση που κριθεί ένοχος τότε η μίνιμουμ τιμωρία του Ουρουγουανού θα είναι αποκλεισμός από τρία ματς πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ