ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Άντονι: "Θα καθυστερήσει η επιστροφή του, καταδικάζουμε πράξεις βίας"

Ο Άντονι στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς
Ο Άντονι στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση για την υπόθεση του Άντονι, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες άλλων δύο γυναικών για βίαιη συμπεριφορά.

Ο Άντονι βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες άλλων δύο γυναικών για βίαιη συμπεριφορά, μετά τον απόηχο των ερευνών για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύντροφό του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση για τις εξελίξεις. Τονίζει πως έχει συμφωνηθεί να επιστρέψει η επιστροφή του Βραζιλιάνου στις προπονητής, ενώ οι κόκκινοι διάβολοι καταδικάζουν πράξεις βίας και κακοποίησης.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει για τις κατηγορίες εις βάρος του Άντονι. Οι παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει σε διεθνή παιχνίδια πρόκειται να επιστρέψουν τη Δευτέρα. Ωστόσο, έχει συμφωνηθεί με τον Άντονι να καθυστερήσει η επιστροφή του μέχρι νεοτέρας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες.

Ως σύλλογος καταδικάζουμε τις πράξεις βίας και κακοποίησης. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι κατηγορίες στους επιζώντες κακοποίησης" αναφέρει η ανακοίνωση.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ