ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα με το "7" στη φανέλα ο Ρονάλντο, το "21" θα φοράει ο Καβάνι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα χρόνια της Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα χρόνια της Γιουνάιτεντ AP PHOTO/ALBERTO PELLASCHIAR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 7, όπως ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Έντινσον Καβάνι να φοράει τη φανέλα με το Νο21.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 7, αυτόν που φορούσε και στην πρώτη του θητεία στους Κόκκινους Διαβόλους.

Ο συγκεκριμένος αριθμός έχει μια ιδιαίτερη ιστορία για την ομάδα του Μάντσεστερ, καθώς τη συγκεκριμένη φανέλα την έχουν φορέσει πολλοί θρύλοι του συλλόγου μεταξύ άλλων και οι Τζορτζ Μπεστ, Μπράιαν Ρόμπσον, Έρικ Καντονά και Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Έντινσον Καβάνι φορούσε το συγκεκριμένο νούμερο και την περσινή σεζόν, αλλά και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Γουλβς θα πάρει τη φανέλα με το Νο21, αυτό που φοράει και με την εθνική Ουρουγουάης.

Το ενδεχόμενο να επιλέξει το "7" ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν σίγουρο, καθώς η Premier League ήταν πολύ πιθανό να μην επέτρεπε στη Γιουνάιτεντ να κάνει αυτή την αλλαγή. Ωστόσο η διοργανώτρια αρχή δεν εξέφρασε κάποια αντίδραση, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του με τους Άγγλους.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ