ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ελάχιστο το μπάτζετ της ομάδας για μεταγραφές την επόμενη σεζόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ελάχιστο το μπάτζετ της ομάδας για μεταγραφές την επόμενη σεζόν
(AP Photo/Ian Walton) (AP PHOTO/IAN WALTON)

Η οικονομική ευχέρεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι περιορισμένη το καλοκαίρι όσον αφορά το μεταγραφικό προϋπολογισμό και θα υποχρεωθεί να παραχωρήσει παίκτες προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για νέες αφίξεις στο ρόστερ.

Η φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε εφιαλτική με την ομάδα να τερματίζει εν τέλει στην 8η θέση του πρωταθλήματος, τελευταία στους ομίλους τους Champions League και πλέον η μόνη ελπίδα της για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη είναι μέσω του τελικού του FA Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η προσπάθεια όμως των "Κόκκινων Διαβόλων" για την βελτίωση των συσχετισμών για την επόμενη χρονιά δείχνει αρκετά δύσκολη, αφού ο προϋπολογισμός της ομάδας για μεταγραφές είναι πολύ περιορισμένος αγγίζοντας μόλις τα 40 εκατομμύρια.

Η μόνη διέξοδος από αυτή την σφικτή οικονομική πραγματικότητα είναι η παραχώρηση ή ανταλλαγή παικτών ούτως ώστε να να μην επιβαρυνθεί οικονομικά η ομάδα.

Βέβαια, αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την περίπτωση προπονητή, ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Το μέλλον του Τεν Χαχ μετά από αυτή την τραγική σεζόν είναι αβέβαιο και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ