ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για ένα μήνα Μαρτίνες και Λίντελεφ

Manchester United's Lisandro Martinez grimaces in pain after an injury during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Λισάντρο Μαρτίνες @ 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Πλήγμα στα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς οι Λισάντρο Μαρτίνες και Βίκτορ Λίντελεφ αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού και θα απουσιάσουν για ένα μήνα τουλάχιστον.

Με προβλήματα στην άμυνά της θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι γνωστοποίησαν ότι ο Λισάντρο Μαρτίνες και ο Βίκτορ Λίντελεφ θα μείνουν εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Σουηδός στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ στο 69ο λεπτό και στη θέση του πέρασε ο Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός στόπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα απουσιάσει στα επόμενα παιχνίδια. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν να δώσουν άλλα εννέα παιχνίδια στην Premier League αλλά και τον ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας με την Κόβεντρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ