ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Έκοψε" από συνέντευξη Τύπου 4 δημοσιογράφους, λόγω ρεπορτάζ για τη σχέση Τεν Χαχ - παικτών

Ο Έρικ τεν Χαχ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Γαλατάσαραϊ για το Champions League | 29 Νοεμβρίου 2023
Ο Έρικ τεν Χαχ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Γαλατάσαραϊ για το Champions League | 29 Νοεμβρίου 2023 @2023 AP PHOTO

Η ήττα από την Νιούκαστλ βύθισε στην εσωστρέφεια την Γιουνάιτεντ, με την διοίκηση να μην επιτρέπει σε 4 δημοσιογράφους να μην παραστούν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με την Τσέλσι έπειτα από ρεπορτάζ τους που έκανε λόγο για άρση της εμπιστοσύνης προς τον Τεν Χαχ από αρκετούς παίκτες.

Ενός κακού μύρια έπονται. Η ήττα στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" (0-1) από την Νιούκαστλ το περασμένο Σάββατο, που ήταν η 10η μέσα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την γκρίνια, την κατήφεια και την εσωστρέφεια να είναι εκ νέου στο προσκήνιο.

Τελευταία απτή απόδειξη η επιλογή της διοίκησης να κόψει από τη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (05/12) τέσσερις δημοσιογράφους, που με δημοσιεύματά τους στα μέσα που εργάζονται, υποστήριξαν πως "αρκετοί σταρ της ομάδας έχουν αρχίσει να χάνουν την εμπιστοσύνη τους προς τον Έρικ τεν Χαχ".

Ο λόγος για τον Κάβεχ Σόλεκχολ του "Sky Sports", ο Σάμουελ Λόκχαρστ της "Manchester Evening News", ο Ντέιβιντ Μακντόνελ της "Mirror" και ο Ρομπ Ντόουσον του "ESPN", με τους συγκεκριμένους ρεπόρτερ να μένουν εκτός της αίθουσας συνεντεύξεων στο Κάρινγκτον ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι την Τετάρτη (06/12, 22:15, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της Premier League.

H εντολή απαγόρευσης εισόδου στους τέσσερις εκπροσώπους του Τύπου ήρθε από τον διευθυντή επικοινωνίας των κόκκινων διαβόλων, Άντριου Γουόρντ, που ανέφερε από την πλευρά του πως οι δημοσιογράφοι "δεν ήρθαν σε επαφή με τον σύλλογο για να σχολιάσει τα ρεπορτάζ πριν τη δημοσίευσή τους".

"Θα έπρεπε να έρχονταν πρώτα σε μας και όχι να πηγαίνουν πίσω από την πλάτη μας και να τυπώνουν άρθρα, αυτό δεν είναι σωστό. Νομίζω πως έχουμε μία άλλη σχέση, πρέπει να έρχονται σε εμάς πρώτα και να έχουμε μία φυσιολογική και επαγγελματική συζήτηση πρώτα", δήλωσε από την πλευρά του ο Τεν Χαχ υπερασπιζόμενος την απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση.

Σημειώνεται πως δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη το αν η απαγόρευση στους τέσσερις δημοσιογράφους αφορούσε μόνο τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ή και μελλοντικές, με τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως αρκετοί πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές αμφισβητούν έντονα τις τακτικές του Τεν Χαχ στα ματς αλλά και τις πολύ σκληρές προπονήσεις του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ