ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δανεικός στην Ντόρτμουντ ο Σάντσο

Ο Τζέιντον Σάντσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ
Ο Τζέιντον Σάντσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 2023 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Δανεικός στην Ντόρτμουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν παραχωρήθηκε ο Τζέιντον Σάντσο. Απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί και επισήμως το deal.

Η επιστροφή του Τζέιντον Σάντσο στη Γερμανία για λογαριασμό της Ντόρτμουντ είναι γεγονός, με τον σύλλογο της Bundesliga να "δίνει τα χέρια" της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι, ενώ το ποσό που θα κληθεί να καταβάλει η γερμανική ομάδα ανέρχεται στα 4.000.000, πληρώνοντας μέρος του ετήσιου συμβολαίου του 23χρονου εξτρέμ.

Ο Σάντσο παραμένει ανενεργός στους Κόκινους Διαβόλους από τις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά από απαίτηση του Έρικ τεν Χαχ. Στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόλαβε να πραγματοποιήσει 82 συμμετοχές με απολογισμό 12 γκολ και έξι ασίστ.

Ο Άγγλος διεθνής επιστρέφει στον σύλλογο που μεγαλούργησε, καθώς με την Ντόρτμουντ σε 137 εμφανίσεις με τη φανέλα της είχε συμμετοχή σε 114 τέρματα (50 γκολ και 64 ασίστ).

Το καλοκαίρι του 2021 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εκταμιεύσει το ποσό των 85.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τους "κιτρινόμαυρους".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ