Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαθέσιμοι οι Ντιαλό και Ντε Λιχτ ενόψει του αγώνα με την Αθλέτικ

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Ντιαλό και Ντε Λιχτ, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να τους υπολογίζει για το κομβικό παιχνίδι με την Αθλέτικ στο Europa League.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι στα ημιτελικά του Europa League (1/5, 22:00) απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αγώνας που είναι κομβικής σημασίας για τους Κόκκινους Διάβολους.
Στο Ολντ Τράφορντ έχουν ρίξει όλο το βάρος στην εν λόγω διοργάνωση, καθώς η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, επομένως η αγγλική ομάδα επιθυμεί να βάλει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς.
Ενόψει αυτής της κρίσιμης αναμέτρησης στο Μπιλμπάο, ο Ρούμπεν Αμορίμ είδε δύο σημαντικούς παίκτες να αφήνουν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν, επιστρέφοντας στις προπονήσεις.
Ο λόγος για τους Αμάντ Ντιαλό και Ματίας ντε Λιχτ, οι οποίοι ακολούθησαν δίχως πρόβλημα το πρόγραμμα προπόνησης και, ως εκ τούτου, υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση.
Υπενθυμίζεται, πως ο Ντιαλό είχε τραυματιστεί τον Φεβρουάριο στον αστράγαλο, ενώ ο Ολλανδός στόπερ είχε μείνει εκτός δράσης για λίγες εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας έναν παρόμοιο, αλλά λιγότερο σοβαρό τραυματισμό.