ΑΕΚ

Μάνταλος: "Δεν υπάρχουν λόγια, χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι"

Ο Πέτρος Μάνταλος
Ο Πέτρος Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Εμφανώς απογοητευμένος για την ήττα (1-0) από το Βόλο, ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε στην κακή εικόνα της ΑΕΚ και υποσχέθηκε ότι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα στα playoffs.

Η ΑΕΚ ήταν κακή σε ακόμα ένα παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και δεν έψαξε δικαιολογίες, υποστηρίζοντας πως οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν κακή εμφάνιση και έχασαν μόνοι τους το ματς.

"Καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ κακή εμφάνιση και να χάσουμε άλλο ένα παιχνίδι. Το χάσαμε μόνοι μας. Το πρώτο ήταν από τα χειρότερα ημίχρονα που έχουμε κάνει τη φετινή σεζόν. Ειλικρινά, δεν έχω τι να πω. Κάναμε μία κακή εμφάνιση και είναι άλλο ένα δύσκολο βράδυ για εμάς", σχολίασε αρχικά.

Για το λόγο πίσω από την κακή εμφάνιση: "Δεν υπάρχουν εξηγήσεις, δεν υπάρχουν λόγια. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Όποιοι είμαστε έτοιμοι, θα δώσουμε τα πάντα για να κλείσει η σεζόν όσο πιο ομαλά γίνεται. Ελπίζω να κάνουμε μία ανάλογη πορεία στα playoffs όπως πέρυσι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ