EURO 2020

Μαντσίνι: "Δεν ήταν εύκολη πρεμιέρα"

Ο Ρομπέρτο Μανσίνι στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Τουρκία
Ο Ρομπέρτο Μανσίνι στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Τουρκία © 2021 ALBERTO LINGRIA / ASSOCIATED PRESS

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Τουρκία, ανέφερε ότι έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι ήταν δύσκολη η πρεμιέρα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν χαρούμενος με την απόδοση της Ιταλίας κόντρα στην Τουρκία, με τους "σκουάντρα ατζούρα" να κερδίζουν 3-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro 2020.

Ο 56χρονος Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι με τους Τούρκους, αν και η ομάδα του τους κυρίευσε κατά κράτος, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κοινού, που τους έδωσε έξτρα ώθηση.

Ο Μαντσίνι ανέφερε λίγο με την ολοκλήρωση του αγώνα: "Είχαμε έναν καλό αγώνα, δεν ήταν εύκολη πρεμιέρα, μια και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Παίζαμε ενάντια σε μια καλή ομάδα. Υπήρχε βοήθεια από το κοινό και ήταν σημαντικό που καταφέραμε να αλλάζουμε γρήγορα την μπάλα".

"Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε να ξεκινήσουμε καλά και μας ικανοποιεί αρκετά, αλλά και το κοινό και όλους τους Ιταλούς. Ήταν ένα θαυμάσιο βράδυ, ελπίζω να υπάρξουν πολλά ακόμα".

Σε ερώτηση αναφορικά με το Γουέμπλεϊ τόνισε: "Έχουμε αρκετό δρόμο, υπάρχουν ακόμα έξι παιχνίδια για να φτάσουμε μέχρι εκεί".

TAGS EURO 2020 ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ