ΜΙΛΑΝ

Μανωλάς: Ο Ραϊόλα τον πρότεινε στην Μίλαν σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Κώστας Μανωλάς σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Νάπολι με την Γάνδη
Ο Κώστας Μανωλάς σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Νάπολι με την Γάνδη @ 2019 FRANCISCO SECO / ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Μίνο Ραϊόλα έριξε στο μεταγραφικό τραπέζι των ανθρώπων της Μίλαν την περίπτωση του Κώστα Μανωλά. Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα οικονομικά των ομάδων και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να αναγκαστούν να πουλήσουν παίκτες που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συζητούσαν να το κάνουν.

Για παράδειγμα η Νάπολι η οποία έχει επενδύσει πολλά στο δίδυμο των Μανωλά και Κουλιμπαλί δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να πουλήσει έναν από τους δύο ή και τους δύο εάν δεν βγει στο Champions League της νέας περιόδου.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Μίνο Ραϊόλα. Σύμφωνα με το lebombedivlad.it, το οποίο επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, ο γνωστός μεγαλοατζέντης πρότεινε τον Κώστα Μανωλά στη Μίλαν.

Οι ροσονέρι θέλουν έναν στόπερ αφού όπως όλα δείχνουν ο Ρομανιόλι θα αποτελέσει παρελθόν και σε αυτό το πλαίσιο ο Ραϊόλα έβαλε το όνομα του Κώστα Μανωλά στο τραπέζι.

Από την πλευρά τους οι παρτενοπέι θα προτιμούσαν να πουλήσουν τον Κουλιμπαλί και όχι τον 29χρονο Έλληνα στόπερ. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει και αυτή η πώληση εφόσον χαθούν τα έσοδα από το Champions League.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο Κώστας Μανωλάς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Νάπολι.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ