ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Μανωλάς: "Δεν βγήκα εγώ από την Εθνική, με έβγαλαν"

Μανωλάς: "Δεν βγήκα εγώ από την Εθνική, με έβγαλαν"

Ο Κώστας Μανωλάς σε δηλώσεις του στο MEGA υπογράμμισε πως δεν αποχώρησε εκείνος από την Εθνική Ελλάδας, αλλά τον έβγαλαν. Μίλησε για τις συζητήσεις του με τον Τζον Φαν Σιπ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής.

Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε στο καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Super Μπάλα Live. Ο παίκτης του Ολυμπιακού ερωτήθη για την Εθνική Ελλάδας και το ενδεχόμενο επιστροφής του. Μίλησε για τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων, ενώ άφησε την πόρτα της Εθνικής ανοιχτή.

Αναλυτικά η δήλωση για την Εθνική:

"Για να είμαι ειλικρινής όποτε αγωνίστηκα στην Εθνική έδωσα το 150%. Δεν κατάλαβα κάποια στιγμή γιατί έμεινα εκτός Εθνικής. Άκουσα διάφορα. Με πήρε ο προπονητής ότι στα τελευταία ματς ότι θέλει να δει κάποια παιδιά. Είχε πάρει και τον Σωκράτη αν δεν κάνω λάθος. Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε το Nations League, δεν με κάλεσε κανένας. Όλο το φταίξιμο της εικόνας της Εθνικής έπεσε σε εμένα και τον Σωκράτη. Η απόδειξη του σκηνικού ήρθε με τον Σιόβα. Πιστεύω δεν ήταν μόνο επιλογή προπονητή. Αυτός που έκανε επιλογή είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο.

Όπως είπε ο Φύσσας, δεν έχουμε καταλήξει στον προπονητή, ούτε εγώ έχω καταλήξει. Με σταμάτησαν χωρίς λόγο από την Εθνική. Δεν έχω κάνει ποτέ κακό και πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Όταν μου πει ότι με θέλει, θα πάω να δω. Και ο κ. Φαν Σιπ μου είπε ότι θέλω να είμαι στο πλάνο του Κατάρ, αλλά υπήρξαν ενδιάμεσες συζητήσεις που δεν μου άρεσαν. Μου είπε πράγματα που δεν μου άρεσαν για την προσωπικότητά μου. Πήρα αυτή την απόφαση και ήταν δύσκολη. Το έχω πει για εμένα δεν είναι κλειστή η πόρτα της Εθνικής. Πρέπει να υπάρχουν και οι συνθήκες. Δεν βγήκα, με έβγαλαν".

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ