Μανιάτης: “Καλό ξεκίνημα με Κολομβία”

Ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε στο FIFA TV για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης. (video)
“Πραγματικά έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μας. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μας υπολογίζουν ως μία πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως έχει δυνατότητες η Εθνική μας, αν παίξουμε όπως αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια, είμαστε συγκεντρωμένοι και δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”, υποστήριξε αρχικά ο Γιάννης Μανιάτης μιλώντας στο FIFA TV και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα μπαράζ με την Ρουμανία που έφεραν την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ:
“Πραγματικά πανηγύρισα με την ψυχή μου γιατί είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σίγουρα όλα τα παιδιά το ευχαριστηθήκαμε και μετά το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια και στον γυρισμό που επιστρέψαμε όλοι μαζί.
Είναι στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες σε όλη μου τη ζωή, γιατί είναι πολύ μεγάλο πράγμα να πηγαίνεις στο Μουντιάλ και πόσο ακόμα όταν γίνεται στη Βραζιλία”.
Όσον αφορά τους στόχους του για τη διοργάνωση, τόνισε: “Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλές δυνατότητες να κάνουμε ένα καλό βήμα, να ξεκινήσουμε καλά στο παιχνίδι με την Κολομβία και σιγά σιγά ο στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση στον όμιλο και νομίζω πως αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Κι εμείς θα είμαστε εκεί και πιστεύω ότι θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο”.
Στο αφιέρωμα μίλησε κι άλλος ένας παίκτης που μέχρι πρόσφατα φορούσε την “ερυθρόλευκη” φανέλα, ο Κώστας Μήτρογλου:
“Ο στόχος μας ήταν να δώσουμε χαρές στους Έλληνες. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Όμως και πάλι τα προβλήματα δεν ξεχνιούνται, αλλά μπορούμε να δώσουμε πιστεύω λίγη χαρά στον κόσμο, γιατί όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο”.