ΜΠΑΓΕΡΝ

Μανέ: "Αποφάσισα από πέρσι να φύγω από τη Λίβερπουλ"

Ο Σαντιό Μανέ στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην DC United
Ο Σαντιό Μανέ στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην DC United 2022 AP PHOTO/NICK WASS

Ο Σαντιό Μανέ πήρε φέτος μεγάλη μεταγραφή στην Μπάγερν και στις δηλώσεις του στο BBC Sport Africa τόνισε πως είχε λάβει την απόφαση να αφήσει τη Λίβερπουλ από πέρσι.

Ο Σαντιό Μανέ κέρδισε την ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή το 2021-2022, αφήνοντας πίσω του τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την απόφασή του να αφήσει τη Λίβερπουλ για την Μπάγερν Μονάχου.

Με αφορμή την επιτυχία του ο Μανέ παραχώρησε συνέντευξη στο BBC Sport Africa. Εκεί εξήγησε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση, η οποία είχε ληφθεί από την περασμένη χρονιά.

"Πέρσι αποφάσισα να φύγω από τη Λίβερπουλ, γιατί μια νέα πρόκληση στη ζωή μου. Για μένα ήταν η πιο σωστή στιγμή. Μίλησα με τον Κλοπ πέρσι και του εξέφρασα την επιθυμία μου να αποχωρήσω. Αν δείτε την ιστορία μου, ήρθα από μια πολύ μικρή πόλη, η ζωή μου ήταν πάντα μια μεγάλη πρόκληση. Έτσι, θέλω να δοκιμάζω τον εαυτό μου συνεχώς

Πέρασα οκτώ χρόνια στην Premier League και φυσικά πέρασα έξι υπέροχα χρόνια στη Λίβερπουλ. Μαζί της κατέκτησα σχεδόν όλα όσα μπορούσα να κατακτήσω. Δεν ήταν εύκολη η απόφασή μου να φύγω, αλλά νομίζω πως ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει σε ολόκληρη την έως τώρα καριέρα μου. Βρίσκομαι σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους του κόσμου, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος ενόψει της νέας σεζόν" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ