ΜΠΑΓΕΡΝ

Μάνατζερ Ντε Λιχτ: "Θα γίνει το deal με την Μπάγερν, πρέπει να πούμε 'ευχαριστώ' στην Γιουβέντους"

Ο Ματάις Ντε Λιχτ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Ζενίτ για το Champions League | 20 Οκτωβρίου 2021
Ο Ματάις Ντε Λιχτ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Ζενίτ για το Champions League | 20 Οκτωβρίου 2021 @2021 DMITRY LOVETSKY/AP IMAGES

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Γιουβέντους για τον Ματάις Ντε Λιχτ βρίσκεται η Μπάγερν, με την μάνατζερ του Ολλανδού να ευχαριστεί την βέκια σινιόρα και να υποστηρίζει πως είναι θέμα χρόνου το κλείσιμο του deal.

Μετά από τρία χρόνια στο Τορίνο ο Ματάις Ντε Λιχτ είναι σχεδόν ελεύθερος να ανοίξει εκ νέου τα φτερά του και να πετάξει σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, πιο βόρειες. Συγκεκριμένα στο Μόναχο, με τις Μπάγερν και Γιουβέντους να έχουν συμφωνήσει σε όλα για την παραχώρησή του στους Βαυαρούς έναντι 80.000.000 ευρώ και τον Ολλανδό διεθνή στόπερ να τακτοποιεί τις τελευταίες του εκκρεμότητες πριν πετάξει για Γερμανία.

Το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της βέκια σινιόρα για να χαιρετήσει ανθρώπους της Γιουβέντους και κατόπιν αποχώρησε από την Κοντινάσα, βγάζοντας μάλιστα φωτογραφίες με κάποιους φίλους της ομάδας που περίμεναν απ'έξω.

Όσο για την επόμενη στάση του αυτή ήταν το αεροδρόμιο του Τορίνου ώστε να πετάξει και να φτάσει στο Μόναχο το βράδυ, με τη μάνατζέρ του, Ραφαέλα Πιμέντα, να συναντάει εκεί τον παίκτη και να προαναγγέλει την ολοκλήρωση του deal μεταξύ των δύο συλλόγων.

"Ο Ντε Λιχτ στην Μπάγερν; Θα γίνει το deal. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Γιουβέντους, με τους ανθρώπους της να είναι εξαιρετικοί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ