Μάνατζερ Φερνάντες: “Τα βρήκαμε με την Τσέλσι, ο Έντσο δεν έπρεπε να πει αυτά που είπε για την Ρεάλ”

Ο Έντσο Φερνάντες και η Τσέλσι είναι κοντά σε… εκεχειρία μετά από τις δηλώσεις του Αργεντινού μέσου για την Ρεάλ και την τιμωρία που του επιβλήθηκε, με τον μάνατζέρ του να υπογραμμίζει με δηλώσεις του πως μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον στην ίδια σελίδα.
Μετά από την καταιγίδα που ξέσπασε πάνω από το Στάμφορντ Μπριτζ, με τις δηλώσεις του Έντσο Φερνάντες όπου έκλεινε το μάτι στην Ρεάλ αλλά και την απόφαση της Τσέλσι να τον αφήσει εκτός αποστολής για δύο παιχνίδια, ο ήλιος φαίνεται να έχει επιστρέψει στο δυτικό Λονδίνο.
Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Χαβιέρ Παστόρε, με τον Αργεντινό άλλοτε μέσο και νυν ατζέντη του παγκόσμιου πρωταθλητή με την αλμπισελέστε να αποκαλύπτει πως δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις που φέρνουν τον παίκτη κοντά στο να ξαναβρεθεί στην αγκαλιά του κλαμπ.
“Εξηγήσαμε στον Έντσο ότι δεν έπρεπε να πει όσα είπε για την Ρεάλ. Είναι ακόμη νέος και έχει πολλά να μάθει. Εξηγήσαμε στον σύλλογο ότι δεν είχε την παραμικρή σκοπιμότητα και πως ενήργησε λανθασμένα.
Ζήτησε συγγνώμη από τον σύλλογο, από τους συμπαίκτες του, από τον προπονητή. Είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Απλά χρειαζόταν να λυθεί μία παρεξήγηση”, τόνισε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε με νόημα:
“Είναι ο αρχηγός, είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας και φέτος έχει αποδείξει εντός γηπέδου ότι βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα”.
Υπενθυμίζεται πως ο Έντσο Φερνάντες απουσίασε από τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Πορτ Βέιλ και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο προσεχές ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Λίαμ Ροσένιορ να αποκαλύπτει πως η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος του Αργεντινού.